Om oss

Pfannenstill IT Consulting eller Eyecatch IT

Eyecatch har i olika former och inriktningar funnits sedan 2002. Till att börja med som tillverkare av broderikort för industriella brodyrmaskiner men efterhand mer och mer övergått till att erbjuda tjänster och lösningar inom IT.

Med närmare 30 års erfarenhet inom IT och i synnerhet inom Design och Visualisering har Eyecatch blivit ett företag att räkna mer. Vi har jobbat tätt med tillverkare av mjukvara såsom Autodesk, Solidworks, Dassault Systemes, PTC, ANSYS med flera och med det flesta hårdvarutillverkare såsom HP, Dell, Lenovo, Stereographics, Xpand 3D med flera.

Vår främsta fokus är att tillsammans med tillverkarna bygga lösningar helt anpassade för varje användningsområde. Det främsta egenskaperna vi lägger vikt på är att få fram den bästa prestandan utifrån krav och användning.  

Det spelar ingen roll vilken programvara eller sviter som ni använder så hittar vi en balanserad lösning där processor, minne, diskar och grafikkort är i sambalans.

En arbetsstation skall fungera 24 timmar om dagen, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året utan att stanna för det är vårt mål. Vi vet att fel kan uppstå därför erbjuder vi upp till 5 års på platsen garanti för att säkerhetsställa att om fel uppkommer så finns en trygghet från tillverkaren att se till att reservdelar med mera finns tillgängliga och byts på platsen.

Vi finns även för att hjälpa till med frågor när dessa uppstår.

Prova gärna oss eller bara ta kontakt med oss. Vi lovar att du inte kommer att bli besviken.

Din framgång är vår framgång

Vår e-handelsplats är endast tillgänglig för våra egna godkända kunder. För att bli kund måste ni vara ett företag.


Vi jobbar idag ihop med och är:

HP Inc Partner First, Workstation Specialist, Service Computing Specialist | HP Enterprise Partner | Dell | EMC Partner | Lenovo Pro PartnerNvidia Pro Partner | Intel Solution Partner | Eizo Monitor Partner

Allt detta för att trygga kompetens och  bredd med professionella produkter i alla lägen.


Hemsidan är anpassad för att även visas i plattor och smartphones.